изберете език

 
Влекач Самосвали Бордови / бордови с кран Фургон Хладилни Цистерни Строителни Ремаркета и полуремаркета Други
Коли Товарни Самосвали Бордови Фургони Хладилни Пътнически бусове и автобуси Автовишки

Местоположение

Автокъща ШЕРКОМ се намира до Суходолското езеро на Околовръстен път, между разклона за кв. Суходол и разклона за гр. Банкя.

КАК ДА СТИГНЕТЕ ДО НАС:

-          Ако идвате от по северната дъга на Околвръстен път подминавате кръстовището с бул. Европа ( пътя за Сърбия) в посока Горна Баня. Следва светофар на кръстовището за Филиповци  - продължавате направо. Следващото кръстовище е разклона за гр. Банкя и там продължавате направо по околовръстното.  Докато спускате от дясната Ви страна ще видите суходолското езеро. След езерото е хотел - ресторант Бор – Чвор и плац за продажба на строителна техника. Веднага след тях се намира автокъща Шерком. Разполагаме с асфалтиран паркинг за клиенти пред автокъщата.

-          Ако идвате по южната дъга на Околовръстен път подминавате кръстовището с бул. Цар Борис (пътя за Перник и Кулата) и продължавате направо в посока кв. Люлин. Следват пет светофара ( единия от които пешеходен!) . Последният е на разклона за кв. Суходол там продължавате пак направо. Следва пускане и след около километър ще видите от лявата Ви страна склад за строителни материали и автокъща за употребявани леки автомобили.  Следващата автокъща е Шерком – ще ни познаете по голямата наличност на бусове и камиони, както и по удобния асфалтиран паркинг за клиенти отпред.


Вижте по-голяма карта

Търсене

 

КонтактиВижте по-голяма карта

София, Околовръстен път, кв. Суходол, до Езерото

E-mail
  office@shercom.bg

skype:
  shercom_auto


ТЕЛЕФОНИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ:


0878 951 64
1
0888 951 641

0878 951 643